OVER SMART MOBILE

Smart Mobile is dé telecom partner voor uw service en hardware. Wij zijn een full service dienstverlener die excelleert in service en klanttevredenheid.

Visie
De smartphone is onmisbaar in onze samenleving, zowel privé als zakelijk. Social media, mobiliteit, contacten en ‘Internet of Things’ zijn voortdurend onder handbereik. De smartphone is je nieuwe personal assistant, waar je ieder moment van de dag aanspraak op kunt maken. Voorwaarde is wel dat de smartphone werkt! Smart Mobile dienstverlening zorgt ervoor dat onze klanten dit apparaat 24/7 tot hun beschikking hebben. Wij kennen de wensen en behoeften van onze klanten en zorgen door onze proactieve houding dat de gebruiker nooit off-line is.

Missie
Smart Mobile voorkomt irritaties en ongemak. Het is onze missie er voor te zorgen dat onze klanten altijd bereikbaar zijn en blijven. Ongemak van onbereikbaarheid  lossen wij voor u op. Door goed en regelmatig onderhoud gaat een smartphone langer mee, zo dragen wij bij aan de circulaire economie.

Bij Smart Mobile staat excellente dienstverlening centraal bij alles wat we doen. Meer informatie ontvangen over onze dienstverlening?

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier.